Egy megbízható költöztető cég 5 jellemvonása – így válassz!

költöztetés

Költözni nem egyszerű. Az első lépéstől az utolsóig rengeteg buktatót és akadályt rejt a folyamat, olyan stresszhelyzetekkel tarkítva, amelyekkel lehet, hogy korábban még nem is találkoztál. Ezáltal pedig nem is csoda, hogy a legtöbben a költözést megelőzően igyekeznek beleásni magukat a szituáció rejtelmeibe és fekete öves dobozolót varázsolnak magukból. Ezután jön csak a neheze. A “költöztető cég megbízása” bepötyögését követően a kereső rengeteg különböző vállalkozást jelenít meg. Honnan tudhatnád, hogy melyik cég lesz az, aki minden elvárásodnak megfelel?

Ha az új otthonod kulcsa már a kezedben van, fejben pedig pontosan tudod, hogy hogyan csomagolod majd be az értékeidet, és ez mennyi időt fog igénybe venni – talán még a csomagolóanyagokat is beszerezted – akkor ideje utánajárni annak, kit bérelj fel a holmijaid A-ból B-be szállítására.

Az interneten garázdálkodva rengeteg különböző céggel fogsz találkozni, ám a bőség zavarában sem érdemes meggondolatlanul cselekedned. Szánj időt arra, hogy kiválassz a vállalkozások közül néhány szimpatikusat, ezeket pedig áthatóbban is megvizsgáld.

Ha nem szeretnéd, hogy értékeid útközben megsérüljenek, plusz költségeket számoljanak fel vagy a költözés reggelén lemondják a költöztetést, akkor gondosan meg kell fontolnod, hogy kinek szavazod meg a bizalmadat!

költöztető cég

Ezeket vedd számításba a költöztető cégek rangsorolásánál 

  • Olvass visszajelzéseket! 

Ahhoz, hogy megfelelően ki tudd választani a számodra legszimpatikusabb céget, a weboldalakon kívül érdemes az értékelésekre is ránézni. Itt korábbi költözésekről találhatsz visszajelzéseket: akár jót, akár rosszat.

Lehet, hogy bár nagyon csalogató weboldallal rendelkezett az egyik vállalkozás, igazából késés és pontatlanság jellemzi őket, míg azt, amit átgörgettél, a legtöbben 5 csillaggal értékeltek.

Ezeket olvasgasd át, majd válaszd ki azokat, amelyekre a legtöbb releváns értékelőtől kapott jó vélemény érkezett.

  • Kérj árajánlatokat és mérd össze őket!

A költöztető cégek nem egy sima, egyszerű, mindenre érvényes árlista szerint működnek, mint a legtöbb szolgáltatás. Általában a dobozaid mennyiségétől, a bútoraid típusaitól, nehézségeiktől, a régi és új otthonod lokációjától, az emeletek számától de akár a lifttől is függhet az, hogy mekkorára is jön ki az a bizonyos végösszeg.

Érdemes több helyről árajánlatot kérni, így összehasonlíthatod, hogy a különböző cégek miket számolnak bele az alapcsomagba, és mi az, ami többletköltségként szerepel az árlistájukon.

Írd le a lehető legpontosabb leírást, amely a költözést tökéletesen felvázolja, hasonlítsd össze az árajánlatokat majd válaszd azt, amely a lehető legkedvezőbb áron a lehető legtöbb szolgáltatást tartalmazza.

  • Járj utána a garanciáknak!

Mielőtt rábólintasz az ajánlatra, érdemes annak is utánajárni, hogy biztosítja-e a költöztető cég a csomagjaid és a bútoraid épségét. A legtöbb esetben teljeskörű garanciát vállalnak az értékeid épségére, ám vannak olyan vállalatok, akik saját felelősségre költöztetnek át az új otthonodba.

Ha biztosra akarsz menni, érdemes olyan céget felbérelni, akik gond nélkül biztosítják a garanciát, hiszen mindent profin és szakszerűen végeznek el, így lehetőség sincs arra, hogy az értékeidnek baja essen – de jobb a biztonság!

A legfontosabb pedig az, hogy merj kérdezni.

Bátran térj rá a fontosabb témákra és az esetleges fenntartásaidra, ha pedig a költöztető cég segítőkészen és pozitívan áll hozzád, nyert ügyed van. Fontos, hogy választ kapj a kérdéseidre, és ne a költözést során vagy azt követően szembesülj a költöztető cég esetleges buktató

költöztető cégek

A Franko Költöztetés-re mindenben számíthatsz!

A cég kizárólag költöztetésre specializálódott, így minden adott ahhoz, hogy tárgyaidat biztonságban tudd az utazás során:

modern, tiszta költöztetésre kialakított, nagy raktérfogatú, zárt, burkolt, filcezett felépítménnyel rendelkező tehergépkocsikkal rendelkeznek.

Akár kompletten, be- és kicsomagolással (szekrények, tárolók beltartalmának dobozolása), csomagolóanyagok biztosításával, bútorok szükségszerű szét- és összeszerelésével együtt végzik el a költöztetést.

Egy megbízható költöztető cég rengeteget segíthet!

Leveszik a terhet a válladról és úgy segítsenek téged, ahogy a korábbi sikeres projektek és költöztetések során is tették azt.

Fogadd meg a tippjeinket és válassz professzionális költöztető céget.

Ez egy stresszmentes költözés receptje!