Siamese Rama 9

Siamese Rama 9

A Siamese Rama 9 társasház Thaiföldön Bangkok Bang Kapi kerületében található. A 38 emelet magas épület összesen 119 lakóegységből áll. A társasház kiváló helyen található, a Rama 9 úton, amely Bangkok új üzletközpontja, és 350 méterre van az Orange Line MRT megállótól.

A projekt fejlesztője a Siamese Asset Public Co.,Ltd.,amelynek ismert projektjei a Siamese Exclusive 42, és Siamese Exclusive Queens.

Siamese Rama 9 rezidencia apartmanjai 1-2-3 hálószobával rendelkeznek, a szobák modern loft stílusú koncepcióban készültek. Az otthonok különleges légszellőztetési technológiát tartalmaznak. Az egyes lakások viszonylak kicsik, az 1 hálószobásak 37-45, a két hálószobásak 73, a 3 hálószobával rendelkező apartmanok négyzetmétere 80-99 négyzetméterig terjednek.

Az ingatlan létesítményei közé számos közösségi létesítmény tartozik, uszoda, szauna, grillezőhely, játszótér, külön játszó részleg gyermekeknek. A parkoló, 24 órás biztonsági szolgálat, kamera rendszer az ingatlan biztonsági szintjét emeli.

Siamese Rama 9 Bangkok

A társasház kiváló elhelyezkedése révén, a közelében lévő bevásárló központok, éttermek és iskolák autóval könnyedén megközelíthetőek. A Central Plaza Grand Rama 9, az R.C.A. Plaza 3 kilométer távolságon belül található. A környéken olyan neves nemzetközi iskolák, és medikai központok találhatóak, mint a St. Paul Nursery, a Shrewsbury International School, és a Shrewsbury City Campus épületei, ezek autóval 10 perc alatt érhetőek el.

 A tömegközlekedés lehetőségi megkönnyítik, hogy Bangkok távolabbi részei az Orange Line MRT-vel egyszerűen érhetőek el.

Siamese Rama 9 épületétől Bang Kapi kerületben található híres Rajamangala Stadion könnyedén megközelíthető.