Treasure Crest

Treasure Crest Szingapúr

A Treasure Crest EC gyönyörűen megtervezett épülete Szingapúr Észak-keleti régiójában, a 19. kerületben az Anchorvale Crescenten található. A közelmúltban épült Executive Condominium (EC) igényes apartmanjai mellett nagyszerű lehetőségeket és szolgáltatásokat kínál a lakók számára.

Az EC egyfajta állami lakások Szingapúrban, amelyek a köz-és magánlakások hibridjének felel meg. Az ingatlant magánfejlesztők építik és értékesítik, és a földterület állami támogatása miatt az áruk alacsonyabb, mint a magánlakásoknak.

A projekt fejlesztője a szingapúri székhellyel rendelkező Sim Lian (Anchorvale) Pte. társaság, amely elsősorban ingatlanvagyon fejlesztéssel foglalkozik és a nevéhez az elmúlt 40 év alatt számos híres projekt fejlesztése fűződik.

Treasure Crest EC épülete 504 lakóegységből áll, amelyek 3 és 4 hálószobásak.

Az ingatlanhoz tartozik egy igényesen kialakított grillező hely, de medence, tornaterem, teniszpálya is a lakók kényelmét, sportolását biztosítja, parkolója a legmodernebb biztonsági eszközökkel van felszerelve. A fejlesztés befektetési szempontból kitűnő lehetőséget nyújt, mivel a tulajdonosoknak lehetőségük van az egyes egységek bérbeadására.

Treasure Crest

Közlekedés szempontjából a Treasure Crest EC elsőrangú: tömegközlekedéssel és autóval a város több pontja egyszerűen megközelíthető.

Az ingatlan közelében számos neves oktatási intézmény található. Emellett a környéken bevásárló központok, és éttermek is találhatóak.

A Treasure Crest EC környékén több híres beruházás létesült, például a Bellewaters, a Watervale és a H2O residences.