Juventus egyre közelebb a megegyezéshez a Bundesliga sztárért

Filip Kostic

Miközben Paul Pogba és Angel Di Maria érkezése közelegni látszik, a Juventus más fronton is dolgozik.

Miután Federico Bernardeschi szerződése lejárt, és Federico Chiesa sérlését követően még mindig csak lábadozik, új balszélsőre van szükség az Allianz Stadionban.

A Sky Sport Germany szerint a Juventus egyre közelebb kerül a megállapodáshoz az Eintracht Frankfurttal Filip Kostic átigazolásáról.

A 29 éves játékos remekül szerepelt a Bundesliga csapatnál, jelentős szerepet játszott az Európa Liga diadal felé vezető úton.

A forrás hozzáteszi, hogy Dusan Vlahovic fontos szerepet játszik a folyamatban, aki támogatóként lép fel honfitársa mellett. A csatár közreműködése döntő lehet a forrás magyarázata szerint.

A beszámoló hozzáteszi, hogy a Frankfurt 15 millió eurós ajánlatot fogadna el a szerbért, mivel szerződése 2023-ban jár le.

Kostic ebben a szezonban 31 Bundesliga szereplésen négy gólban és kilenc asszisztban működött közre, emellett háromszor volt eredményes és hat asszisztot adott az Európa Ligában.

Lehet, hogy Kostic nem a legnagyobb név a piacon, de ez az a fajta okos üzlet, amely a Juventusnak segített abban, hogy az előző évtized elején győztes dinasztiát építsen.

A balszélső ereje teljében van, és a bejelentett összeg vitathatatlanul kedvező ajánlat, figyelembe véve lenyűgöző képességeit.