Vinhomes Gardenia

Vinhomes Gardenia

Vinhomes Gardenia apartmanok Hanoi Cau Dien városrészben találhatóak. A három toronyból álló épület 35 emelet magas és A1-A2-A3 osztályú apartmanokból áll. Az apartmanoktól a Surin Beach fél óra alatt érhető el autóval.

A projekt fejlesztője a Vingroup JSC, az egyik vezető vietnami csoportja, amely az ingatlanfejlesztésen kívül a turizmus rekreáció egészség, oktatás és a mezőgazdaság fejlesztésben végez kiemelkedő tevékenységet.

A Vinhomes Gardenia a modern és fényűző építészeti megoldások kombinációit tartalmazza. A lakók számára a kényelmes életvitel mellett pihenést is kínál. Az apartmanok egy multifunkciós komplexum területén állnak, amely a villákkal, családi házakkal és társasházakkal van körülvéve. Ugyanakkor a közelében nemcsak üzletek, de óvoda, oktatási intézmény, egészségügyi központ létesítmények érhetőek el. A Vinhomes Gardenia projekt 3 toronyépületet foglal magában, amelyekben kereskedelmi, és irodai funkciójú létesítményekkel lett kibővítve. Minden épületben 19 apartman található.Az apartmanok mérete az 55 négyzetmétertől a 150 négyzetméterig terjednek, és 1-2-3-4 hálószobával rendelkeznek.

Vinhomes Gardenia

 

Az épület létesítményei között edzőterem, gyermekjátszótér, grillezőhely, futópálya, és teniszpálya található. A tornyok közti részen egy jázmin alakú medence fekszik. A különleges kialakítású zöldövezetben japánkert, trópusi kert található.

A Vinhomes Gardenia mottója a zöld, tiszta és kiegyensúlyozott élet megteremtése. A projekt kialakításánál, a fák tavak kertek tervezésekor a tájrendezés alapelve, az élet négy alapeleme a tűz a víz, a föld, a levegő az ember és a természet harmóniájának biztosítása került a középpontba.