Agile Sky Residence

Agile Sky Residence

Az Agile Sky Residence Kambodzsában, Phnom Penh város Chamkar Mon kerületében, Boeng Keng Kang Ti Bei-ben található. Az Agile Sky Residence épülete a város egyik leggazdagabb területén épült, városi közigazgatási épületek, nagykövetségek, nemzetközi szervezetek épületei és számos nemzetközi rezidencia veszi körül. Az ingatlan az elhelyezkedése miatt kiváló megközelíthetőséggel rendelkezik a város fontos célpontjai számára.

A projekt fejlesztője, Agile Group, amely Kína TOP 10 fejlesztő cége közé tartozik. Az elmúlt 28 évben a társaság 8 fő iparágban ért el jelentős pozíciót, ezek közé tartozik, az ingatlanügynökségi, életbiztosítási szolgáltatások mellett az oktatás, építőipar, otthonkezelés, tőkebefektetési tevékenység.

A 44 emeletes, 2 blokkból álló rezidencia 963 lakóegységből áll, várhatóan 2020 végére készül el.

A tágas kialakítású apartmanok 1-2-3 hálószobával rendelkeznek. Az apartmanok belseje a legnépszerűbb bútormárkákkal, háztartási gépekkel, és dekorációkkal vannak felszerelve. A tervezők célja az volt, hogy a lakóknak példátlan kényelmet, és luxus életvitelt nyújtson.

A luxus kialakítású épület rekreációs szempontból különleges létesítményeket tartalmaz a lakóknak: szabadtéri légi kertet, labirintus kertet, úszómedencét, negatív ion edzőtermet, gyermekjátszóteret, jakuzzit, szabadtéri jógaterületet. Emellett recepciós szolgálat, parkoló, biztonsági szolgálat, és kamerarendszer szolgálja a lakók kényelmét és biztonságát.

Agile Sky Residence

 Az Agile Sky Residence épület közelében üzletek, éttermek, kávézók, egészségügyi létesítmények, és oktatási intézmények könnyedén érhetőek el.

A legközelebbi üzletek, a Chiang Hout Center, a Kiwi Mart, és a Manzhu Xiang Monivong akár gyalog is, pár lépésre találhatóak.

Agile Sky Residence társasháztól a  Phnom Penh Nemzetközi Repülőtér csak 11,2 kilométer távolságra van.